הדיון הזה מכיל 3 תגובות, ויש לו 2 משתתפים, והוא עודכן לאחרונה ע״י רינת גולד גזית, עו"ד רינת גולד גזית, עו"ד לפני 8 שנים, 5 חודשים.

• מאת
    תגובות

mutzi
    משתתף

שלום רב לעוד"

אני נכה מוכר משנת 1978 לאחר החמרה/נכות מוסבת בשנת2012, נאלצתי לתבוע את קצין התגמולים

בבית משפט המחוזי.

כמובן שזכיתי והדיון הוחזר לוועדה עליונה בהרכב חדש,  ואפילו נפסקו לטובתי הוצאות משפט.

שאלתי ,מאז פסק הדין עברו כמעט 4 חודשים, האם זהו זמן סביר בהמתנה לוועדה חוזרת.

ואם לא מה עליי לעשות?

תודה

בוקר טוב.

הליכים מסוג זה אמורים להסתיים בפרק זמן קצר בהרבה, אולם לצערי קשה לומר שהמתנה של ארבעה חודשים לכינוס ועדה אחרי בימ"ש מחוזי הוא מחזה נדיר.

אין לי פרטים ביחס לנכות והרכב הרופאים המתחייב לצורך דיון בעניינך, אולם לעיתים, בעיקר אם מדובר בהרכבים מיוחדים וכיון שהבמקרה שלך נפסל ההרכב שכבר דן בתיק, ייתכן שקשה במיוחד לתאם הרכב מתאים. ייתכן גם שמשרד הביטחון ירצה לזמן לוועדה הרפואית את עוה"ד שייצג את קצין תגמולים בבימ"ש מחוזי וגם זה עשוי לעכב תיאום דיון בוועדה.

אני לא מכירה את נסיבות המקרה שלך, אולם מוצאת לנכון להביא לידיעתך כי נתקלתי במקרים שבהם עיכוב יוצא דופן (מעבר לארבעה חודשים) בקיום דיון בוועדה רפואית אחרי בימ"ש מחוזי התברר בדיעבד כעיכוב לצורך עריכת חקירה סמויה. אינני יודעת כלל אם זה רלוונטי למקרה שלך אולם כדאי לקחת זאת בחשבון.

מכל מקום, מציעה לפנות למזכירות הוועדות הרפואיות ולתזכר בנוגע לקיום הוועדה. אנחנו מגיעים לקיץ,  בדר"כ בסוף אוגוסט לא מתקיימות וועדות, וכדאי לסיים זאת לפני.

בהצלחה

mutzi
    משתתף

בוקר טוב עו"ד רינת גולד

מודה לך על המענה ותגובתך המהירה.

אכן זהו מקרה מורכב ביותר ,המעורבים בו נויירוכירורגים ונויירורדיולוגים,מהבכירים .

הנכות הנטענת בועדה גלויה עם נזק בלתי הפיך בטענת רשלנות וטיפול כושל ואין צורך במעקבים.

לדעתי זוהי כוונת זדון של רופא אחד פעיל עד היום ומקבל החלטות.

החלפת הרכב וועדה הוא סעד בלתי שגרתי וכנראה מוצדק בנסיבות המקרה שלך. בהצלחה.

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.